Nachtrit 2016 2cv club Winschoten 8 oktober

Foto's en nabesprekingen van meetings.
vicsevents
Gebruiker
Gebruiker
Berichten: 52
Lid geworden op: zo 13 jan, 2008 14:32
Locatie: Leek

Nachtrit 2016 2cv club Winschoten 8 oktober

Bericht door vicsevents » zo 25 sep, 2016 23:43

2cv CLUB WINSCHOTEN DE NACHTRIT Editie 2016

De 6e editie van de Nachtrit vanaf het Ronostrand in Een. Deze keer wederom een speciaal route. Het is weer gelukt om een nachtelijke rit in elkaar te zetten. Deze keer staan de plaatjes echt in de goede volgorde, alhoewel je weet maar nooit... ;-) Het belooft een uitdagende rit te worden.

Op zaterdag 8 oktober gaat ie los. De route is ook deze keer geheim. De start wordt wel bekend gemaakt. Die is zoals gewoonlijk bij Ronostrand. Das ergens in de buurt van Leek. De nachtrit start, als het donker wordt. Ongeveer vanaf 20 uur.

Deze startlokatie is tevens gelegenheid om te overnachten. Als je totaal zoekgereden midden in de nacht, eindelijk het einde van de rit hebt gehaald, is naar huis rijden gekkenwerk. Tenzij je dichtbij woont. Voor het overnachten is gelegenheid om gebruik te maken van de camping tegen extra vergoeding. Voor reserveren van een stacaravan graag contact opnemen rechtstreeks met Ronostrand. Tel 0592-656206. Overnachting is niet inbegrepen in deelname aan de nachtrit.

Tips
Ik raad je aan om met z’n tweeen te komen. Neem dus een navigator mee. Het is verdraaid lastig ‘s nachts autorijden en kaartlezen tegelijk. Verder is goede verlichting op je 2cv , of ander Chevron dragend voertuig onontbeerlijk (ook groot licht) Een kaartleeslampje is zeker geen overbodige luxe. Een klembord is handig wegens wegwaaien van de routebeschrijving.

Alles op een rijtje:
Wat: nachtrit editie 2016 )zoekrijden in het donker'
Wanneer: 8 oktober
Hoelaat: vanaf 20.00 uur
Kosten: 5 euro per auto
Waar: Ronostrand, www.ronostrand.nl Recreatie Centrum 'Ronostrand'
Amerika 16
9342 TC Een


Opgeven? Graag! Via telefoon: 06 21810369 of via meel: vicsevents23atgmail.com. Kijk ook op www.2cvclubwinschoten.nl

VH





r
Hee, ik hoor een eend !

Plaats reactie