Werk in de aanbieding bij Sander Aalderink

Heb je hulp nodig bij een lastige klus? Kun je een helpende hand bieden bij problemen? Open hier een topic (niet commercieel!)!
Gesloten
Gebruikersavatar
engbokho
Veelvuldig poster
Veelvuldig poster
Berichten: 776
Lid geworden op: di 18 okt, 2005 23:21
Locatie: Amsterdam

Werk in de aanbieding bij Sander Aalderink

Bericht door engbokho » ma 10 sep, 2018 21:47

Tot nu toe zijn de mensen uit ons team spontaan binnen komen lopen. Verbonden door ons enthousiasme voor eenden en techniek, hebben we allemaal een andere rol.

We verkopen eenden, we restaureren ze, herstellen en onderhouden ze, zoals we ze zelf zouden willen hebben en gaan met ze om zoals we met onze eigen auto zouden doen.

De een sleutelt graag, vooral aan motoren. De ander ademt metaal en tovert met een lasapparaat. Een volgende vindt weinig mooier dan vers gespoten eendjes in elkaar schroeven. Ook hebben we mensen met voorliefdes voor klassiekere of zelfs elektrische eenden. Iemand houdt grip op de inkopen en het magazijn en weer een ander op de voorraad auto’s. Er is zelfs iemand die het leuk vindt om de boekhouding te doen.

Nu groeien we zo snel dat we voor het eerst actief op zoek gaan naar aanvulling van ons team, we lijken wel een echt bedrijf te worden…

Wat moet er gedaan worden?
Het zou mooi zijn als we nog meer eenden mooi in elkaar kunnen zetten. Als onderhoud en reparatie nog vlotter verloopt en allerlei voorkomend technisch werk over meer mensen verdeeld kan worden.

Ook hebben we heel veel onderdelen liggen die klaargemaakt moeten worden voor hergebruik; demonteren, schoonmaken, afwerken. En er liggen erg veel klussen die niet moeilijk zijn, maar toch blijven liggen omdat wij er niet aan toe komen.

Wie zoeken we daarvoor?

Een monteur of monteuse;

Subtiel genoeg om een vers gespoten deur in zijn scharnier te laten glijden, en stevig genoeg om een fuseepen op zijn kop te zitten. Vieze handen om een koevoet of een doek met was over je fraaie werkstuk laten glijden; beide even bevredigend. Mechanische, elektrische en esthetische storingen, je lost ze op. De keuze van het juiste gereedschap, de juiste specifieke sierlijst, de juiste aanpak van een door Citroën gecreëerde technische uitdaging; je kunt het of wij kunnen het je vlot leren. Onze uiteindelijke lat ligt hoog, maar we willen je er in het begin best een stukje naar toe tillen.

Een Manus of Mandy van alles:

Schrobben, krabben, hakken, vegen, schroeven, opruimen, reinigen is je lust en je leven. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Stapels vette en vuile onderdelen worden door jou getemd, je staat zingend aan onze spoelkast, je vouwt vliegtuigjes van ons overtollige karton en zendt het naar de recycling. Een handje hulp hier en flink wat kracht en sjouwwerk daar. Enthousiasme (al dan niet jeugdig) wordt het meest verwelkomd, maar mocht je op andere punten soms wat begeleiding of ondersteuning nodig hebben, reageer dan ook, want dat kunnen wij jou dan vast weer bieden.

Wat hebben we te bieden
Een mooi vak. Een erg betrokken, vrolijk, en breed geïnteresseerd team. Een rol in een groeiende garage waar we (steeds meer) echt mooie dingen willen maken. Geen 538 op de radio. Fulltime baan, maar over deeltijd/flexibel valt te praten. Een beloning conform CAO Motorvoertuigen en Tweewielers (best een goede).

Wat nu te doen als je hier wat mee kunt?
Schrijf, mail, app een verhaal(tje) over hoe je aan bovenstaande invulling kunt geven en wat je in ons verhaal aantrekt. Een CV ontvangen we er ook graag bij.

Reageren kan via PM

PS. Voor eenden mag je ook eendachtigen en soms HY lezen.

Afbeelding
------------------------------
Traction 11 BN 1953

Gebruikersavatar
Tom Duckpower
Moderator
Berichten: 4086
Lid geworden op: za 19 jul, 2003 19:50
Locatie: Berkel-Enschot
Contacteer:

Re: Werk in de aanbieding bij Sander Aalderink

Bericht door Tom Duckpower » ma 10 sep, 2018 21:57

Na overleg met de beheerders is besloten deze vacatures op het forum te laten posten.

Sollicitaties graag per pb naar Eng Bo!
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

1986 2CV6 Special Pick Up
1964 Solex Oto Van Der Heem
2003 Audi A2 1.4i
2019 Stromer ST1X Ocean Blue

Gesloten