Te koop: 2CV6 Special verzinkt

Forumregels
Start je onderwerp met "Te koop: ". Dit vergroot de herkenbaarheid van je advertentie.
Als je het item hebt verkocht, verander de titel naar "Verkocht: " of geef het door aan een beheerder, dan sluiten we de advertentie.
Na drie maanden wordt een advertentie ***gesloten*** ,na zes maanden wordt uw advertentie ***verwijderd***tenzij u meldt dat deze nog te koop is.....
Leen
Gebruiker
Gebruiker
Berichten: 66
Lid geworden op: zo 1 mar, 2009 18:46
Locatie: Gouda
Contacteer:

Te koop: 2CV6 Special verzinkt

Bericht door Leen » wo 31 mar, 2021 16:20

Type: 2cv6
Bouwjaar: 1983
Vraagprijs: €13.900
Woonplaats: Gouda
Weblink: https://www.leenapk.nl/occasion/citroen ... cial-zink/

Een eend die niet roest? Tegenwoordig bestaan zulke ‘lelijke eenden’ en wij hebben er 1 in de aanbieding. Deze bijzondere Citroen 2cv6 Special uit 12-10-1983 is grondig aangepakt om er een auto van te maken die je dagelijks kan gebruiken, zelfs in de winter als de wegen vol pekel liggen. Er is niet bespaard op kosten of kwaliteit en dat kan je zien. De koets, bumpers etc is verzinkt en de spatborden zijn van polyester met een perfecte pasvorm. De blauwe onderdelen zijn gespoten in de speciale DS of 2cv Dolly kleur: Bleu Nuit (nacht blauw). Het originele dak is vervangen voor een canvas exemplaar in luxe uitvoering en dikke kwaliteit. Deze zal niet meer spontaan gaan scheuren. Ga je rijden met het dak open en de zon schijnt de horizon tegemoet, beschermt de zonnenklep je tegen verblinding. Binnen is het goed toeven tijdens het toeren met deze onverwoestbare eend. Een JVC radio zorgt voor de muziek op de achtergrond, waarbij de 2 cilinder boxermotor met 123ignition voor de echte muziek zorgt. De Special is voorzien van 2 voorstoelen waar een hoofdsteun op kan. Deze zijn niet aanwezig maar kunnen altijd achteraf gemonteerd worden. Links van het stuur zit een rode trekknop. Veiligheid is alles. Deze knop activeert de alarmlichten. En over veiligheid gesproken, de achterpassagiers kunnen zich vast gespen in de gordels op de achterbank. Minpunten zijn er natuurlijk ook, en wij benoemen deze dan ook. Op het polyester voorspatbord zit een plek waar de blanke lak van loslaat. In overleg kan dit voor u hersteld worden. Wil je nog specifieke aanpassingen of heb je speciale wensen? Dan kunnen we dat natuurlijk altijd bespreken. Immers “meer dan alLEEN APK” doen wij.

Een fantastische Citroen 2cv6 Zink voor dagelijks gebruik met karakter.

Instappen en rijden voor slechts € 13.900,- inclusief een verse APK en een afleverbeurt.

Een lelijke eend die niet kan roesten en je dagelijks kan rijden, zelfs in de winter met pekel op de weg ..
Bijlagen
leen-apk-066-Groot.jpg

Plaats reactie