Pagina 1 van 2
Eend winnen
Geplaatst: za 21 aug, 2010 07:23
door Roadrunner
Ik was gisteren bij een bedrijf die in klassieke auto's handelt, en de eigenaar vertelde me dat een grijze 2CV6 die hij te koop had staan, is verkocht aan een bedrijf die kaas verkoopt. Het kaasbedrijf, waarvan ik de naam niet meer weet, gaat de z.g.a.n. Eend verloten onder de kopers van hun kaas d.m.v. een actiecode in de verpakking. Goed opletten dus als je nog boodschappen moet gaan doen en scoor deze prachtige Eend voor nop.
Geplaatst: za 21 aug, 2010 08:41
door Hanzelman
Dat word iedere Zondag kaasfondue,iedere dag twee tosti's en iedere avond wat blokjes kaas bij de koffie en pils,hahahahaha
Geplaatst: do 26 aug, 2010 13:10
door Roadrunner
Ik ben er inmiddels achter dat het om de kaas van Port Salut gaat. De Eend die te winnen is wordt a.s. zaterdag afgeleverd aan Port Salut en komt dan ergens op een prominente plaats te staan ter promotie van de actie on de Eend te winnen
Geplaatst: do 26 aug, 2010 13:58
door Rossero
Ik heb niets tegen kaas, dus misschien dat ik maar een paar kaasjes kopen ga! Als nu de rest van eend-liefhebbend-nederland nou even het merk gaat boycotten tot de actie is afgelopen...

Geplaatst: do 26 aug, 2010 17:33
door tinouck
Hanzelman schreef:Dat word iedere Zondag kaasfondue,iedere dag twee tosti's en iedere avond wat blokjes kaas bij de koffie en pils,hahahahaha
@Hanzelman: dan wordt je nog KaasjeRond

Geplaatst: do 26 aug, 2010 18:16
door deusjevo
Roadrunner schreef:Ik ben er inmiddels achter dat het om de kaas van Port Salut gaat.
Er staat een witte op de site, verder nog geen info over een actie.
http://www.portsalut.nl/
Geplaatst: wo 23 jan, 2013 09:23
door Oiseau blanc
Wat grappig dit hier terug te lezen! Deze eend is uiteindelijk gewonnen door een fanatieke kaas-eter uit Limburg, die niet zo veel met 2CV of oldtimer rijden had.
Daarom is de eens sinds afgelopen voorjaar in het bezit van mijn ouders. Een werkelijk prachtige 2cv6 Special uit 1987. Het bijzondere hieraan is dat de koets en chassis nog origineel zijn, en in perfecte staat verkeren!(geen enkel laswerk).
Geplaatst: wo 23 jan, 2013 09:30
door Captain Krimson
so hee!

Geplaatst: wo 23 jan, 2013 10:40
door meerijdertje1996
dat wordt veel kaas eten :p
Geplaatst: wo 23 jan, 2013 11:32
door Oiseau blanc
meerijdertje1996 schreef:dat wordt veel kaas eten :p
Idd! en dan nog Paturain ook!!

Geplaatst: wo 23 jan, 2013 18:10
door Rossero
port salut meen ik
Geplaatst: wo 23 jan, 2013 20:19
door Egbert2CV
Say : cheese... leuk verhaal zeg , salut a tous !
Geplaatst: wo 23 jan, 2013 20:24
door deusjevo
Rossero schreef:port salut meen ik
Ach, maakt niet uit, ze zijn allbei niet te vr.ten...

Geplaatst: wo 23 jan, 2013 22:37
door Hilke

250 gram port salut ,

1 stokbrood ,

3 teentjes knoflook ,

6 eetlepels olijfolie ,
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Meng de 6 eetlepels olijfolie met 3 teentjes knoflook (uitgeperste of in kleine stukken gesneden)
Snijd het stokbrood in stukjes en besmeer elk stukje met het knoflook-oliemengsel.
Beleg elk stukje daarna met een plakje of stukje Port Salut.
Doe de stukjes stokbrood ongeveer 10 minuten in de oven totdat de Port Salut een beetje gesmolten is en er goudbruin uitziet.

[/img]
Geplaatst: wo 23 jan, 2013 23:24
door tinouck
Bon appétit
