Wintertrial 2017 Ziggo sport

Iets gevonden met een eend in de hoofd- of bijrol?
Gebruikersavatar
Flying Duckman
Veelvuldig poster
Veelvuldig poster
Berichten: 856
Lid geworden op: vr 23 dec, 2005 09:19
Locatie: Enschede
Contacteer:

Wintertrial 2017 Ziggo sport

Bericht door Flying Duckman » ma 23 okt, 2017 21:50

Helemaal vergeten te melden vorige week, maar afgelopen weekend is de wintertrial 2017 op ziggo sport uitgezonden. De beide afleveringen worden nog regelmatig herhaald op Ziggo.

Leuk zul je denken, wintertrial wat is dat?
Een rally in de winter door sneeuw en ijs met klassiekers. Veelal goed geprepareerde Volvo's, Porsche's, Alfa's Mercedessen, nou ja, je krijgt het idee.... en 1 2CV!

Als fotograaf heb ik 2x de wintertrial mogen fotograferen. Maar rijden stond altijd al op mijn bucket list. Afgelopen jaar won Joost Bolwidt een inschrijving voor de wintertrial met zijn 65'er AZAM.
Of ik met hem de rally wilde rijden.

Nou daar heb ik geen nee tegen gezet. Ons idee was de 2CV te laten zien hoe goed deze juist in de winter zou kunnen doen als rally auto. Deze zelfde 2CV is ook bekend bij de Tulpenrally waar deze al eens de tourklasse gewonnen heeft.

Nou winnen hebben wij niet gedaan, maar wij hebben het heel goed gedaan. na lang op de 2e plek gestaan te hebben zijn we uiteindelijk terug gezakt naar de 5e plek in de clubklasse. Dit omdat wij toch iets teveel tijd verloren hebben overall.

Maar ondanks dat, heeft de 2CV een absolute hoofdrol in de beide afleveringen van de wintertrial. Het was ontzettend gaaf om te doen en ik zou zo weer gaan instappen.

Dus mocht je de afleveringen willen zien, is gewoon leuk om eens te zien ;-)

Ik heb blogs bijgehouden en als je op you tube zoekt zie je ook nog wel het een en ander voorbij komen

http://www.flyingduckman.com

Afbeelding

Ik hoop dat jullie gaan kijken.
groeten Flying Duckman

mooie foto van je auto? http://www.bloemendal-fotografie.nl

Plaats reactie