opendeurdag CQS Citroën oldtimer restauratiegarage

Wie, wat, waar, wanneer, meetings?
Voorbespreking van meetings.
cqsbelgium
Eenmalige poster
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 26 feb, 2018 13:05

opendeurdag CQS Citroën oldtimer restauratiegarage

Bericht door cqsbelgium » ma 26 feb, 2018 14:24

Binnenkort is het weer tijd voor onze jaarlijkse CQS-Citroparts opendeurdag in onze garage in Tienen! Dit jaar vindt de opendeur plaats op zondag 25 maart, van 10u 's ochtends tot 18u 's avonds.Breng een bezoek aan ons atelier en magazijn, ontdek hoe een oldtimer gerestaureerd wordt, bezichtig de auto's in onze showroom of neem eens een kijkje bij onze lopende restauratieprojecten. (Meer info zie ook: https://goo.gl/nYghhW)

Dit jaar viert de 2PK zijn 70ste verjaardag en wordt ook de Mehari 50 jaar oud. Daarom zullen deze modellen extra in de spotlight staan bij ons. Op de stand van Wow-Routes kan je bijvoorbeeld een leuke rondrit winnen in een 2PK of Mehari.

Mensen die nog op zoek zijn naar onderdelen voor hun eigen project, kunnen die dag ook terecht in ons magazijn, waar een aantal promo's aangeboden zullen worden.
Dit jaar vieren we ook de 15de verjaardag van onze webshop Citroparts en ter ere hiervan hebben we de shop in een heel nieuw kleedje gestoken. De nieuwe webshop zal op de opendeurdag voor het eerst worden voorgesteld.

Uiteraard zullen er die dag ook een aantal mooie auto's klaarstaan om van baasje te veranderen.

Voor degenen die van wat meer snelheid houden, hebben we een speciale verrassing: onze CQS Group racewagens worden voorgesteld die dag! CQS heeft een Citroën Dyane en een C1 omgebouwd tot racewagens en werkt nu samen met een team studenten van de KU Leuven die met deze wagens evenementen organiseren. Op die manier willen ze geld inzamelen voor hun innovatief project om een oude 2PK tot een duurzame wagen om te bouwen. Het studententeam zal aanwezig zijn op de opendeurdag en meer uitleg geven over hun project. We zijn ook nog op zoek naar geïnteresseerde piloten die onze wagens willen besturen o.a. op de 24u van Spa-Francochamps en bieden opleidingen aan om een racelicentie te behalen.

Snacks en drank zullen voorzien worden en ook een springkasteel voor de allerkleinsten. Kom je graag langs, gelieve dan te registreren op de Facebook event pagina https://goo.gl/nYghhW.

Plaats reactie